logo-pardisfoolad

انواع لوله داربست و مشخصات لوله داربستی

انواع لوله داربست و مشخصات لوله داربستی

پیشرفت فناوری های ساختمانی و افزایش وسعت سازه های بلند مرتبه باعث شد تا وجود لوله های کاربردی و باکیفیت به نام لوله داربستی بیشتر احساس شود. هم چنین عدم دسترسی افراد به ارتفاعات به منظور ساخت بناهای بلندتر سبب استفاده متعدد از این نوع لوله ها شد. لوله های داربستی، نوعی لوله  فولادی هستند که به عنوان یک سیستم پشتیبانی در خارج از ساختمان ها و سازه های در حال ساخت نصب می شوند.

مشخصات لوله داربستی در انواع مختلف متفاوت است؛ بنابراین ساختار داربست ممکن است متناسب با یک کاربرد خاص، به صورت سفارشی ساخته شود. اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره انواع لوله داربست و مشخصات لوله داربستی هستید، مطالعه این مقاله  از پردیس فولاد برای شما خالی از لطف نیست.

 

بررسی مشخصات و طوله لوله داربست

لوله های داربستی عموما شامل دو نوع گالوانیزه و فولادی هستند. این لوله ها در دو نوع درزدار و بدون درز در بازار موجود بوده که نوع بدون درز آن از ایمنی بیشتری برخوردار است. داربست ها از لوله هایی ۶-۳ متری در دو نوع سبک و سنگین تولید می شوند. در واقع این نوع لوله ها برای شرایط وزنی متفاوت فراهم شده اند. سایز استاندارد این محصول دارای قطر خارجی ۴۸٫۳ میلی متر، ضخامت دیواره ۳٫۲ میلی متر و طول 6 متر است.

 

بررسی مشخصات و طوله لوله داربست

 

داربست چکشی ستاره ای؛ بهترین لوله داربستی با قابلیت جابه جایی آسان

یکی از کاربردی ترین انواع لوله داربستی، نوع چکشی ستاره آن است. داربست چکشی ستاره ای شامل مهارهای افقی و پایه های قائمه است. طول پایه های داربست چکشی ستاره ای از 0.5 تا 3 متر است. سهولت در جابه جایی و انتقال انواع لوله های داربستی، عدم نیاز به کارگر ماهر، سهولت در باز و بسته شدن و عدم نیاز به آچار از مزایای این نوع محصول به شمار می رود. به همین علت است که این لوله یکی از پرفروش ترین انواع لوله داربست ها در بازار آهن آلات محسوب می شود.

اگر از سرجک های قابل رگلاژ در قسمت بالایی و پایه جک های قابل رگلاژ در قسمت پایینی این نوع داربست استفاده کنید، آنگاه داربست برای هر نوع ارتفاع و اختلاف تراز، قابل تنظیم خواهد بود. (مقاله مرتبط: کلایمر چیست و تفاوت کلایمر با داربست)

 

داربست چکشی ستاره ای؛ بهترین لوله داربستی

 

داربست مثلثی؛ رایج ترین انواع لوله داربست

لوله داربست مثلثی یکی دیگر از انواع رایج این لوله صنعتی در بازار آهن آلات است. داربست مثلثی از اجزای مثلثی تشکیل شده است که به صورت نر و ماده به یکدیگر متصل می شوند. . به طور معمول فریم این نوع لوله به شیوه ای است که در سه سایز و اندازه ۰۵, ۰۷۵ و ۱ متری ساخته می شود. از مزایای این نوع لوله  نیز می توان به سهولت در باز و بسته شدن و عدم نیاز به کارگر ماهر اشاره کرد.

 

داربست مثلثی؛ رایج ترین انواع لوله داربست

 

داربست چکشی کاسه ‎ای؛ لوله داربستی ایمن و پرکاربرد

یکی دیگر از انواع لوله داربست، داربست چکشی کاسه ای است. این سازه از پایه های قائم و مهارهای افقی تشکیل شده است که از نمونه های بسیار پرکاربرد و ایمن محسوب می شود. سوارشدن مهارهای افقی این نوع داربست به سادگی و با ضربه چکش امکان پذیر خواهد بود. طول پایه های داربست چکشی کاسه ای 0.6، 1.2، 1.8، 2.4 و 3 است.

از تفاوت های این نوع لوله داربستی با مدل های مشابه این است که پایه های داربست کاسه ای به کمک مغزی و پین به یکدیگر متصل می شوند. عدم نیاز به مهار بندی در ارتفاعات بالا و هم چنین قابلیت توسعه در پلان از جمله مزایای انواع این نوع لوله داربستی محسوب می شود.

 

داربست چکشی کاسه ‎ای؛ لوله داربستی ایمن و پرکاربرد

 

لوله داربست معلق؛ مناسب برای ساختمان های مرتفع

این نوع از لوله داربست همان طور که از نامش هم مشخص است برای استفاده در مکان هایی مناسب است که معلق بوده و به عبارتی روی زمین نباشد. لوله داربستی معلق بیشتر برای دیوار ساختمان های بلند یا فضاهایی که به شکل سکو هستند مناسب است. به عبارتی می توان گفت از داربست های معلق زمانی استفاده می شود که امکان اتصال داربست به زمین وجود نداشته باشد.

این نوع داربست ها به شکل سکویی که از نمای ساختمان بیرون زده قابل شناسایی هستند، به همین دلیل به آن ها سکوی پیش آمده نیز گفته می شود. (مطالعه بیشتر: قیمت لوله داربست و قیمت هر شاخه لوله داربستی)

 

لوله داربست معلق؛ مناسب برای ساختمان های مرتفع

 

داربست پایه دار؛ پرفروش ترین انواع لوله داربستی با نصب آسان

یکی از پرفروش ترین انواع لوله صنعتی مدل پایه دار آن است؛ چرا که این نوع لوله آماده بوده و نصب آن بسیار سریع انجام می شود. وجود تایرهای کوچک زیر پایه های اصلی این نوع لوله داربست سبب سرعت بالای نصب آن شده اند. این سکوها مانند اتاقک روی هم سوار می­ شوند و برای بالا و پایین رفتن، نردبانی وجود دارد که کارگر می ‍ تواند از آن استفاده کند. به همین دلیل لوله داربستی پایه دار برای اماکنی که نیاز به برپایی سریع داشته و محدودیتی در ارتفاع ندارند، بسیار پرکاربرد است.

 

داربست پایه دار

 

خرید لوله داربست با طول و مشخصات موردنظر از پردیس فولاد

طی مقاله فوق دریافتیم که انواع لوله داربست یکی از لوله های فولادی هستند که در دو نوع سبک و سنگین و در شکل های مختلف تولید می شوند. گفتیم لوله داربستی در شکل های چکشی ستاره ای، کاسه ای، مثلثی، معلق و پایدار مورد استفاده قرار می گیرد. برای مطالعه در مورد لوله داربستی چیست و قطر لوله داربست مقاله آن را بخوانید.

دانستن همه این اطلاعات در کنار قیمت لوله داربستی، برای ساخت سازه فلزی داربستی ایمن با کارآیی بالا، ضروری است. برای اطلاع از قیمت روز لوله داربستی و خرید مقاوم ترین نوع آن، می توانید به سایت پردیس فولاد مراجعه کنید. همچنین کارشناسان پردیس فولاد مشتاق هستند تا شما را در خرید لوله داربستی راهنمایی کنند؛ بنابرای در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02166657179 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + نوزده =

Call Now Buttonاستعلام قیمت تلفنی