logo-pardisfoolad

قیمت سردنده فولادی + فروش انواع سردنده جوشی و مانیسمان

قیمت سردنده فولادی + فروش انواع سردنده جوشی و مانیسمان
سردنده جوشی فولادی (Nipple) نوعی اتصال است که یک انتهای آن دارای دنده رزوه ای و انتهای دیگر آن بدون دنده رزوه است. کاربرد اصلی سردنده جوشی فولادی در اتصال خطوط لوله و مخازن به شیرآلات و باقی اتصالات است. نیپل دارای کاربرد فراوان در صنعت مخازن و پایپینگ است. سردنده فولادی یا نیپل با قطرهای متنوعی از ¼ الی 4 اینچ و در طول های مختلفی از ۸۰ تا ۲۲ میلیمتر تولید می شوند. پردیس فولاد ارائه دهنده انواع اتصالات لوله، لوله و شیرآلات صنعتی است. شما می توانید با تماس با شماره زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید و از قیمت های روز سردنده و سایر اتصالات، مطلع شوید.

سردنده جوشی فولادی (Nipple) نوعی اتصال است که یک انتهای آن دارای دنده رزوه ای و انتهای دیگر آن بدون دنده است. این اتصال با استفاده از جوش به انشعاب خطوط لوله متصل می شود. کاربرد اصلی سردنده جوشی فولادی در اتصال خطوط لوله و مخازن به شیرالات و سایر اتصالات است. این اتصال دارای کاربرد فراوان در صنعت مخازن و پایپینگ است.

رزوه های سردنده دارای دندانه های نر (Male) بوده که با دنده های مادگی (Female) لوله جفت می شود. بخش انتهایی لوله بدون رزوه بوده و اغلب به صورت مخروطی شکل است تا امکان انجام عملیات جوشکاری آن فراهم شود. این ویژگی سردنده باعث می شود که پس از اتصال بخش رزوه دار سردنده به انشعاب، به راحتی بتوان آن را جدا کرد.

انواع سردنده

سردنده ها انواع مختلفی داشته که موارد زیر برخی از آن ها را معرفی می کند:

  • سردنده استوانه ای (barrel nipple): این سردنده ها مشابه لوله ای بوده که دارای یک رزوه مخروطی در هر دو انتهای خود هستند. وسط این سردنده ها بدون رزوه است. به عبارت دیگر، سردنده استوانه ای یک قطعه کوتاه از لوله است که در هر دو انتهای خود رزوه داشته و برای متصل کردن اتصالات به یکدیگر به کار می رود.
  • سردنده بسته (closed nipple): سردنده بسته یک لوله کوتاه بوده که در هر دو انتهای خود رزوه های نر داشته و برای اتصال اتصالات به یکدیگر استفاده می شود. زمانی که بین دو انتهای متصل به هم هیچ سطح صاف و بدون رزوه ای وجود نداشته باشد، به آن سردنده بسته می گویند. در این حالت، اتصالات به یکدیگر نزدیک شده و بخش کوچکی از سردنده قابل رویت است.
  • سردنده شلنگی (hose nipple): این سردنده دارای یک سر نر در یک انتهای خود و یک برآمدگی برای اتصال به شلنگ در انتهای دیگر است. برآمدگی مربوط به اتصال شلنگ می تواند به اندازه اتصال لوله و یا کمتر از آن باشد.
  • سردنده شش ضلعی (hexagonal nipple): سردنده شش ضلعی دارای مقطع شش ضلعی در مرکز آن بوده تا بتوان آچار را به شکل مناسب تری به آن درگیر کرد. این مقطع شش ضلعی مزیت مکانیکی بیشتری نسبت به سردنده های مدور عادی ایجاد می کند و به وسیله آچار معمولی می توان آن را به خوبی باز و بسته کرد.
  • سردنده جوشی (welding nipple): از سردنده جوشی اغلب برای سیستم های لوله کشی استفاده می شود. سردنده جوشی دارای یک رزوه نر در یک انتها و یک لوله معمولی در انتهای دیگر دارد. انتهای غیر رزوه ای لوله، به شکل مخروطی بوده و شرایط خوبی را برای جوشکاری فراهم می کند تا اتصال قوی تری ایجاد شود.
  • سردنده کاهنده (reducer): این نوع سردنده دارای یک انتها با قطر بزرگ و یک انتهای دیگر با قطر به نسبت کمتر است. از این سر دنده ها برای انشعاب گیری از خط اصلی و همچنین تغییر سایز لوله به طور همزمان استفاده می شود. این سردنده ها در انواع کاهنده مساوی و کاهنده نامساوی وجود دارند.

انواع سردنده

ویژگی سردنده جوشی فولادی

از مزایای استفاده از سردنده می توان به سهولت اتصال، آسانی تعمیر و قابلیت استفاده مجدد آن اشاره کرد. در بازار، انواع مختلفی از سردنده های جوشی فولادی، فولاد ضد زنگ (استیل) و فولادی آلیاژی وجود دارد. این اتصالات با قطرهای متنوعی از ¼ الی 4 اینچ و در طول های مختلفی از ۸۰ تا ۲۲ میلیمتر تولید می شوند. اتصالات سردنده، با توجه به استانداردهای متعددی که برای آن ها وجود دارد، طبقه بندی شده و جدیدترین استاندارد معتبر برای این اتصالات، استاندارد ISO 4144 است.

در اتصالات سردنده، مقاومت حرارتی بسیار مهم بوده، چرا که این اتصالات عموما برای اتصال در مخازن و تجهیزاتی که در شرایط دمایی بالا قرار دارند استفاده می شوند؛ بنابراین، اتصالات سردنده معمولا بین دمای ۲۵- درجه سانتیگراد الی ۱۸۰+ درجه سانتیگراد دارای مقاومت حرارتی هستند.

ویژگی سردنده جوشی فولادی

سردنده مانیسمان

سِردنده مانیسمان نوعی اتصالات بدون درز بوده و قابلیت اتصال به خطوط لوله و انشعاب گیری را دارد. سِردنده مانیسمان با ضخامت های متفاوت و بر اساس سایز سردنده از ۲.۷ تا ۵ میلیمتر تولید و به بازار عرضه می شود. قطر دهانه این محصول نیز طبق سایز سردنده از ۲۱.۳ تا ۱۱۴.۳ میلیمتر است. سردنده مانیسمان بر اساس نیاز در کلاس های SCH 20، SCH 40، SCH 80، SCH 160 و STD تولید می شود. طول این محصول بین 4 الی 20 سانتی متر است.

سردنده مانیسمان در صنعت لوله کشی کاربردهای متنوعی دارد. برخی از کاربردهای این نوع سردنده عبارتند از: لوله کشی گاز توکار خانگی، لوله آتش نشانی ساختمان، لوله کشی تاسیسات موتورخانه و فن کویل ها. از کاربردهای اصلی سردنده مانیسمان می توان به متصیل کردن به خطوط لوله پر فشار به یک شیر برای قطع و وصل کردن جریان اشاره کرد. به طور کلی از آنجا که در سردنده مانیسمان از جوش برای تولید سردنده استفاده نشده است، لذا قابلیت تحمل فشارهای بالاتر را در خصوص لوله خواهد داشت.

کاربرد سردنده فولادی

سردنده های فولادی در اغلب لوله کشی صنعتی یا پایپینگ کاربرد داشته که می توان به صنایع زیر اشاره کرد:

  • پایپینگ
  • نفت، گاز و پتروشیمی
  • صنایع شیمیایی
  • صنعت داروسازی
  • صنایع غذایی و نوشیدنی
  • ماشین سازی
  • کشتی سازی

انواع رزوه در سر دنده جوشی فولادی

سردنده های جوشی برای اتصال به تجهیزاتی همچون شیرها از رزوه استفاده می کند. با توجه به استاندارد ISO1/7، دنده های داخلی باید از نوع موازی و دنده های خارجی روی لوله باید از نوع مخروطی باشند تا عمل آب بندی روی لوله به درستی انجام شود. این رزوه ها به سه شکل دنده متریک، دنده انگلیسی یا اینچی و دنده لوله فولادی وجود دارند که به اختصار تشریح داده شده است:

  • رزوه متریک: زاویه بین دو دنده متریک 60 درجه بوده و تاج رزوه تخت و ریشه آن گرد است. گام دنده (فاصله بین هر نقطه از یک دنده تا همان نقطه در دنده بعدی) طبق استانداردهای ISO و بر اساس واحد میلی متر است. این رزوه ها به دو دسته دندانه ریز و دندانه درشت تقسیم می شود.
  • رزوه انگلیسی (اینچی): زاویه بین دو دنده در رزوه اینچی برابر 55 درجه بوده و تاج رزوه آن همانند ریشه رزوه گرد است. واحد تقسیم بندی رزوه ها در دنده انگلیسی بر اساس واحد اینچ بوده که همانند نوع متریک دارای دو نوع دندانه ریز و درشت است.
  • رزوه لوله فولادی: رزوه لوله فولادی در دندانه داخلی و خارجی به صورت استوانه ای و مخروطی شکل است.

جمع بندی

سردنده از جمله اتصالاتی است که این امکان را فراهم می سازد تا به آسانی بتوان تجهیزاتی مانند شیرها را توسط رزوه به خطوط اصلی لوله متصل کرد. این اتصالات در یک انتهای خود دارای رزوه و در انتهای دیگر به صورت لوله صاف با لبه مخروطی شکل بوده که امکان جوشکاری را فراهم می کند. جوشکاری لب به لب (Butt welding) را بخوانید.

سردنده ها از متریال های مختلفی ساخته شده که از جمله رایج ترین آن ها می توان به فولاد کربنی و فولاد ضد زنگ (استیل) اشاره کرد. همچنین از سردنده های مانیسمان در خطوط پر فشار استفاده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت قیمت روز انواع سردنده می توانید توسط شماره تلفن 02166657179 با کارشناسان مجموعه پردیس فولاد تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

نحوه اتصال سردنده جوشی چگونه است؟

سردنده جوشی از یک انتها به کمک جوشکاری به خطوط اصلی متصل شده و انتهای دیگر آن رزوه ای شکل بوده و قابلیت اتصال به سایر تجهیزات مانند شیرها را دارد.

انواع سردنده فولادی چیست؟

سردنده استوانه ای، سردنده بسته، سردنده شلنگی، سردنده شش ضلعی، سردنده جوشی، سردنده کاهنده

سردنده مانیسمان و کاربرد آن چیست؟

این سردنده بدون درز بوده و معمولا برای خطوط با فشار بالا استفاده می شود.

5/5 - (1 امتیاز)
Call Now Buttonاستعلام قیمت تلفنی